– Den smarte måten å anskaffe ny PC på

En refurbished PC er i bunn og grunn en brukt PC – men av høy kvalitet! Her snakker vi om en brukt PC, som har vært innom et autorisert verksted for klargjøring. På verkstedet blir PC’en undersøkt, gjennomtestet, optimert og renset for gammel programvare. Deretter utstyres den med en ny Windows-lisens og eventuelt reparert og oppgradert om nødvendig.

Det høres kanskje ut som en helt vanlig brukt PC, men en refurbished PC er så mye mer enn det. Til en veldig god pris.

refurbished pc er mer enn en brukt PC
Refurbished pc er bedre enn brukt PC

Refurbished PC er bedre enn brukt PC

En refurbished PC er ikke bare en brukt PC med et nytt fint navn. Med en slik PC får du garanti for at du mottar et driftsikkert produkt til en god pris. Våre PC’er er høytytende business maskiner, som gjennomgår nøye kvalitetskontroll hos både våre leverandører og oss før den forlater lageret.

Leier du PC fra ecoit.no får du også naturligvis fri support på maskinvare samt redusert pris på support ved brukerfeil. Dersom du opplever problemer med PC oss, bytter vi eller reparerer naturligvis gratis. Refurbished PC kan ha kosmetiske feil som riper etc. Dette har ingen betydning for maskinvaren generelt, som er i god stand.

En del av refurbish-prosessen kan bestå i å skifte ut slitte eller skadede komponenter så PCen fremstår rask og fullt funksjonell.
En del av refurbish-prosessen kan bestå i å skifte ut slitte eller skadede komponenter så PCen fremstår rask og fullt funksjonell.

Refurbished PC er bra for miljøet

Det er noe vi forbrukere ikke har vært flinke til å snakke om. Heldigvis har det kommet mer i fokus de siste årene, nemlig hvordan vår moderne livsstil belaster vår planet.

Vi slipper årlig ut tonnevis av CO2 ved produksjon av PC’er og annen elektronikk. Etter bare 3-4 år ender dette blant 47 millioner tonn elektronikksøppel som vi årlig belaster jordkloden med. Se statistikk på eurostat.

Ved leie av refurbished PC kan du som forbruker ta et bevisst valg. Ikke bare for din egen lommebok’s del, men også for miljøet som spares for en vesentlig belastning. Med en brukt, overhalt PC avlaster du planeten vår for en STOR miljøbelastning. Dette er med på å gjøre en forskjell for vår planet, samtidig som du selv sparer penger. Det er god karma!

En refurbished PC er det smarte valget for deg som ønsker en billig PC. Uten å gå på kompromiss med driftssikkerhet og ytelse. Dessuten er det smarte valget for miljøet! Gå til produktvelgeren vår, og se hvor lite det koster å leie PC uten bindingstid. Vi inkluderer selvfølgelig maskinvare-support, og trygg hjelp når du trenger det. Nå har du mulighet til å gjøre miljøet en tjeneste.

Meny