Trenger du skole PC?

Skal du ut i en ny skole hverdag, og trenger en ny laptop til skole PC? Leier du PC fra oss i ecoit.no sparer du samtidig miljøet og planeten vår for store mengder CO2 utslipp.

Før du vet ordet av det er sommeren over og høsten står for døren. Tusener av unge skal tilbake til skolebenken. Er du en av dem, eller kanskje barnet står for tur til å rykke opp til ungdomsskole eller videregående? Da er det verdt å tenke på at det ikke er likegyldig hvilken bærbar PC som skal brukes til skole.

Norske skoler er på toppen i Europa til å benytte PC og nettbrett i undervisningen.

Stadig mer av undervisningen i skolen dreier seg om å lete opp informasjon på Internett eller å bruke digitale lærebøker. Datamaskinen har blitt både læringsverktøy, skrivemaskinen og arkivet for skolebruk. Det er viktig å velge riktig skole PC.

Ute i butikkjedene er det mange billige lokke tilbud i forbindelse med skolestart. Det kan lønne seg å ta seg litt tid til å forstå hva som er viktige egenskaper for en skoledatamaskin. Det er viktig å ikke bare kjøpe den billigste med flest utropstegn bak i reklamen. Husk at en i løpet av årene som kommer skal tilbringe mange hundre timer sammen med maskinen som velges. Det er dumt å gjøre valget på feil premisser.

Husk at en i løpet av årene som kommer skal tilbringe mange hundre timer sammen med skole PC som velges, så det er dumt å gjøre valget på feil premisser.
Husk at en i løpet av årene som kommer skal tilbringe mange hundre timer sammen med skole PC som velges, så det er dumt å gjøre valget på feil premisser.

De fleste trenger trenger bare en enkel skrivemaskin

Når du skal begynne på ungdomsskole eller videregående er det lite vits å blakke seg helt for en skole PC. Til typiske skoleoppgaver har de aller fleste maskiner mer enn nok kraft. Du bør likevel passe på et par ting. 

Det er frustrerende å jobbe med en bærbar PC som har tastatur, eller plastkropp som gynger når du berører den. Det kan være en god investering å legge litt ekstra fokus på kvaliteten. Slik kan du jobbe mer effektivt. Våre refurbished PC er høykvalitets business maskiner oppgradert og optimalisert til kontor / skole bruk.

Spesifikasjoner. Fordeler og ulemper.

Datamaskinen skal selvsagt også bæres med frem og tilbake til skolen. Vår erfaring er at de billigste og lette maskinene er av så dårlig kvalitet at de er ubehagelige å bruke. Vi tenker da spesielt på chassis i myk plast.

Våre business maskiner som vi kaller “Kontor PC” har en snittvekt på 2.3 kg. De er litt tyngre enn nye dyrere business maskiner, men samtidig mye mer solide enn billige lette maskiner. I tillegg vil det være nyttig om det er plass nok til noen bøker ved siden av maskinen på pulten. Da er det en stor fordel om datamaskinen du velger er forholdsvis liten og kompakt. I tillegg er sparer du miljøet for mengder av CO2 utslipp når du leier en refurbished PC.

Når du benytter vår produktvelger velger du “kontor PC” og noterer i siste steg at du skal bruke den til skole. Vi finner en modell som passer perfekt til ditt bruk.

Når du leier PC fra oss i Trygg Hjelp AS ecoit.no har du fri maskinvare support. Du kan når som helst si opp abonnementet dersom du trenger annen type PC. Og dersom du trenger support tilbyr vi fjernhjelp til meget gode priser.

Meny